Piatra-Neamț: Amendați și puși să „cârpească”, din nou, strada

Polițiștii locali ai Compartimentului Disciplina în Construcții – Poliția Locală Piatra Neamț s-au autosesizat cu privire la faptul că în ultima perioadă de timp intervențiile asupra carosabilului, realizate de diverse firme furnizoare de utilități, nu au fost duse la bun sfârșit, așa cum prevăd Legea 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii și Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este și cazul străzii Privighetorii, care, în urma lucrărilor de înlocuire și reamplasare a conductelor și branșamentelor la rețeaua de gaze naturale, nu a fost adusă, conform normativelor, la starea inițială.

Astfel, firma care a realizat săpăturile a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, potrivit articolului 26, al. ”1”, lit. ”e” din Legea 50/1991, iar ca măsură complementară s-a dispus de către Primăria Piatra Neamț, obținerea unei autorizații de racorduri și branșamente pentru refacerea carosabilului afectat de lucrările de săpătură.

PUBLICITATE