Piatra-Neamț: Ajutorul de încălzire – termenul limită: 20 decembrie 2020

Și în acest an, persoanele vulnerabile din Piatra-Neamț vor beneficia de ajutoare pentru încălzirea locuinței, în condițiile legii. Plafonul până la care se acordă acest ajutor începând cu luna decembrie 2020 a fost majorat, ajungând la 800 de lei pe membru de familie.

Termenul limită de depunere a cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei aferent lunii decembrie 2020, este pâna la data de 20.12.2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoanele care îndeplinesc criteriile prevăzute de lege pentru a beneficia de acest ajutor pot ridica cererile-tip și declarațiile pe propria răspundere de la sediul Direcției de Asistență Socială Piatra-Neamț din Str. Ștefan cel Mare, Nr. 5, sau le pot descărca de pe site-ul direcției (www.daspn.ro).

Pe site se regăsesc și condițiile de acordare, actele necesare, precum și alte informații privind acest tip de ajutor.

Depunerea actelor necesare pentru acordarea ajutorului de încălzire se face la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială, de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.30 şi vineri, între orele 8.00-14.00.

Pentru a putea beneficia de ajutorul aferent lunii în curs, termenul limită pentru depunerea cererilor și a declarațiilor pe propria răspundere este 20 decembrie 2020.

PUBLICITATE