Piatra-Neamț: A ajuns la Urgențe după ce și-a scăpat bebelușul de mai multe ori din brațe

O femeie a ajuns la spitalul din Piatra-Neamț, noaptea trecută (4-5 septembrie), cu un bebeluș de şase luni, după l-ar fi scăpat de mai multe ori din brațe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totul s-a întâmplat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ. Femeia, aflată într-o stare avansată de ebrietate, a ajuns în faţa medicilor ţinând copilul de şase luni, cu capul în jos. Din primele informații, ar fi ajuns la spital după ce a scăpat copilul din brațe, acasă, de mai multe ori.

Martorii susțin că bebelușul plângea încontinuu iar mama era practic incapabilă să-i poarte de grijă și avea un comportament extrem de neglijent față de copil. Era să-l scape și de față cu cadrele medicale.

Medicii i-au acordat copilului primele îngrijiri medicale și i-au făcut o tomografie computerizată pentru a se asigura că nu are leziuni. Atât mama cât și fiul au rămas până dimineață la spital iar medicii au înştiinţat autoritățile pentru demararea unei anchete sociale. Se pare că femeia mai are trei copii instituţionalizaţi și îl ţine pe cel mai mic dintre copiii săi pentru a încasa alocaţia.

PUBLICITATE