Piatra-Neamț: A accidentat un biciclist și a părăsit locul faptei fără să anunțe poliția

În ziua de 10 ianuarie a.c.,orele 13.00, dispeceratul Poliției municipiului Piatra Neamț a fost sesizat de un bărbat de 65 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că a fost victima unui accident rutier, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma declanșării cercetărilor, polițiștii au stabilit că accidentul rutier a avut loc în ziua de 09 ianuarie, la intersecţia străzilor Orhei cu Traian din municipiului Piatra Neamț (sesul giratoriu de la Spital).

În timp ce bărbatul de 65 de ani se deplasa pe bicicletă în interiorul sensului giratoriu amplasat la intersecţia străzilor, a fost acroşat de un autoturism şi a căzut pe partea carosabilă.

După producerea evenimentului, conducătorul auto a discutat cu victima pentru a o transporta la Spitalul Judeţean Neamţ, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate de polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamţ, ieri, în jurul orei 16.00, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, din Piatra Neamț, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

PUBLICITATE