Piatra-Neamț: A preferat să-şi ia pumni şi picioare în cap, numai să nu ajungă pistolul la agresori

Doi tineri au fost reținuți de polițiști după ce au bătut doi membri ai unui echipaj de poliție și au furat încărcătorul pistolului unui polițist. Incidentul a avut loc duminică dimineață (12 august), în jurul orei 5:00, când un bărbat de 37 de ani din Iași, a sunat la „112” pentru a sesiza polițiștii despre faptul că ar fi fost lovit de către trei persoane (doi bărbați și o femeie), în incinta Ștrandului din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform Europol Neamț, poliţistul local a fost trântit la pământ, iar agresorii au făcut acelaşi lucru cu celălalt polițist, după care l-au lovit cu pumnii şi picioarele încercând să-i sustragă pistolul.
În timp ce-l loveau au încercat să-i fure pistolul dar au reușit să scoata doar încărcătorul suplimentar aflat în locașul special destinat. Polițistul și-a scos pistolul din toc și l-a ținut strâns, cu ambele mâini, în zona pieptului, stând cu fața la pământ. A preferat să-și ia pumni și picioare în cap numai să nu ajungă pistolul la agresori.

Reamintim că cei doi membri ai echipajului de poliție au fost transportați la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

Mai multe puteți citi – AICI

foto: Facebook / Europol Neamț
PUBLICITATE