Piatra Neamț – 2016. Programul de guvernare locală. Piața Centrală


Primarul Dragoș Chitic și-a prezentat „programul de guvernare locală” pentru anul 2016. Sunt zeci de proiecte pe care primăria Piatra Neamț le-a elaborat ținând cont de propunerile primite de la cetățeni, atât în timpul dezbaterilor pe tema bugetului local pe anul 2016, cât și pe alte căi de la începutul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cred însă că am făcut pe parcursul anului trecut dovada că ceea ce promitem, ceea ce afirmăm public ca și agendă la început de an și facem, pentru că această agendă conține lucruri realiste, lucruri pentru care știm că avem resurse necesare să le ducem la îndeplinire și am garanția că la sfârșitul acestui an vom putea raporta la fel ca și anul trecut, un procent de peste 90% de realizare a lucrurilor pe care ni le-am propus într-un mod concret.” a precizat primarul Dragoș Chitic

12342630_944581922274553_8268558218149983280_nUnul dintre proiectele primordiale pentru municipiul Piatra Neamț este reconstruirea Pieței Centrale la care sunt șanse ca săptămâna viitoare să înceapă lucrările. „Săptămâna aceasta voi avea o întâlnire cu reprezentantul constructorului. Am avut și astăzi o discuție telefonică și sunt șanse ca săptămâna viitoare, dacă vremea continuă să fie cum este acum, să primească ordinul de începere de la Compania Națională De Investiții și practic putem începe cronometrarea pentru cele 6 luni, termen de execuție, reușind să estimăm un termen de finalizare, undeva la sfârșitul lunii august, început de septembrie.” – a declarat Dragoș Chitic.

Este un obiectiv important pentru care primăria a stabilit deja o persoană care se va ocupa nemijlocit de această problematică pentru a asigura front de lucru constructorului și pentru a debloca orice situație care apare.

În zilele următoare vom prezenta în detaliu fiecare proiect de pe Agenda 2016

PUBLICITATE