Piatra-Neamț: 2 persoane, reținute pentru furt. Totul a pornit după ce un șofer a fost prins conducând fără permis

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au continuat cercetările în cazul depistării bărbatului de 53 de ani, care a fost prins conducând fără permis și transporta bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată, constatând că acestea ar fi fost sustrase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, în urma verificărilor efectuate cu privire la bunurile identificate în autoturismul condus de un nemțean de 53 de ani, s-a stabilit că anterior depistării, persoana în cauză împreună cu alți doi tineri de 18 și 28 de ani ar fi sustras bunurile dintr-o unitate alimentară.
În noaptea de 15/16 noiembrie a.c., aceștia ar fi pătruns fără drept în curtea unui depozit din Piatra-Neamţ, de unde ar fi sustras mai multe baxuri cu diferite băuturi răcoritoare, alcool şi ulei de floarea soarelui.

Astfel, imediat după săvârșirea faptei, bărbatul care transporta bunurile cu o autoutilitară a fost oprit în trafic de polițiștii (vezi articolul – AICI), cercetările în acest caz fiind extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au reținut bărbatul de 53 de ani și tânărul de 18 ani, ambii din Piatra Neamț, pentru săvârșirea infracțiunilor. Prejudiciul aproximat la circa 1900 lei a fost recuperat, bunurile fiind restituite persoanei vătămate.

Persoanele au fost introduse, ieri, în Centrul de Reținere și arest Preventiv al IPJ Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentate Judecătoriei Piatra-Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE