Piata jocurilor de noroc nu și-a atins potențialul maxim

Daca in urma cu cativa ani strazile oraselor romanesti erau dominate de prezenta farmaciilor si a caselor de amanet, dupa reglementarea jocurilor de noroc in anul 2015, in peisaj si-au facut loc si salile de jocuri de noroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aproape ca nu exista straduta in orasele mai mari unde sa nu gasesti un astfel de loc, fie el agentie Loto, casa de pariuri sau sala de jocuri.

Trendul este unul global, foarte multe dintre tarile lumii luand in calcul reglementarea acestei industrii care aduce venituri substantiale la bugetele de stat si multe locuri de munca.  

Estimata la 1,2 miliarde de euro in 2018, piata jocurilor de noroc din Romania este in crestere, dovada fiind faptul ca in fiecare an apar noi operatori. Un avant deosebit l-au luat pariurile online, in acest moment in tara noastra operand peste 13 000 de agentii stradale.

Varful cresterii in industrie il reprezinta gamblingul online. Dincolo de facilitatile si avantajele oferite de acest segment, un rol important in dezvoltarea sa l-a avut explozia tehnologica. Prin dispozitivele mobile si aplicatiile dezvoltate a devenita posibila accesarea site-urilor de jocuri de noroc in orice moment si in orice loc.

In mod logic astfel de oportunitati nu trec neobservate, ele atragand din ce in ce mai multi operatori. Atunci cand o piata se aglomereaza devin foarte importante metodele de promovare.

O metoda inedita este cea a suedezilor de la Kindred care au dezvoltat in Romania o platforma de jocuri cu tematica locala, scopul fiind acela de a crea un mediu familiar pentru jucatorii locali. https://www.vladcazino.ro este un site axat pe jocuri de cazinou, cazinou live si bingo, in care jucatorii au ca ghid un vampir, mare amator de distractie. Ideea nu este una noua, Kindred aplicand in Romania invatamintele trase atunci cand au apelat la aceeasi strategie in Suedia si Norvegia.

In conditiile in care majoritatea sloturilor au in spate o poveste, indiferent ca au o tema muzicala, din filme sau din legende, era pe undeva evident ca o poveste si o gazda vor face ca experienta din cazinoul online sa se apropie cat mai mult de cea dintr-un cazinou clasic. Ramane de vazut daca aceasta va avea si succes.

PUBLICITATE