Petrecerea care a deranjat un cartier din Piatra-Neamț

A fost petrecere mare în noaptea de sâmbătă spre duminică (8-9 iulie) în zona ștrandului din Piatra-Neamț, iar zgomotul boxelor a deranjat un cartier întreg.

Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre un „party” ce a avut loc în Baza Hipică până spre ora 4 dimineața. Zgomotul puternic a deranjat întreg cartierul Precista, dar a fost auzit chiar și în zona cartierului Mărăței, iar mai mulți cetățeni au sunat la „112”.

Potrivit IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că muzica din zona Ștrandului din Piatra-Neamț.

„Polițiștii s-au deplasat la locul sesizării, persoanele în cauză fiind consiliate și avertizate verbal cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială.” – ne-au declarat reprezentanții Poliției Neamț

Au fost mai multe apeluri și către dispeceratul Poliției Locale din Piatra-Neamț, dar nici polițiștii locali nu au dat sancțiuni.

Conform reprezentanților Primăriei Piatra-Neamț, petrecerea nu a fost avizată de primărie. S-a făcut o solicitare, joi, dar nu s-a dar niciun aviz, pentru că el nu era prevăzut să se desfășoare pe domeniul public, ci în spații private.

Întrebarea care rămâne deschisă este: cum o petrecere în aer liber, fără acord din partea municipalității, a putut deranja un întreg cartier până în zorii zilei, fără ca autoritățile să intervină și să aplice amenzi în acest sens?

Ce a rămas după „party-ul” de azi-noapte, puteți vedea în imaginile de mai jos…

PUBLICITATE