Petrecere „spartă” de polițiști la un bar din Piatra-Neamț

Azi-noapte, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la organizarea unui eveniment privat, în incinta unui local public, din Piatra-Neamț (de pe bulevardul Dacia), la care participă mai multe persoane

La fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind identificate 40 de persoane, iar evenimentul organizat a fost întrerupt de forțele de ordine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru încălcarea prevederilor legale, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei, dintre care o sancțiune pentru nerespectarea Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și una conform Legii 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor nome de conviețuire socuială, a ordinii și liniștii publice.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și reprezentanții celorlalte autorități cu atribuții în domeniu au continuat acțiunile de informare și verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost organizate 6 acțiuni punctuale, în sistem integrat, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de Covid-19.

În cadrul acțiunilor din ultimele 24 de ore, poliţiştii au verificat peste 20 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate, 30 de mijloace de transport, fiind legitimate 730 de persoane.

Poliţiştii şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu se vor afla în continuare la datorie pentru a informa cetățenii cu privire la măsurile legale stabilite pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2 și pentru a verifica modul în care acestea sunt respectate.

PUBLICITATE