Petrecere „spartă” de polițiști într-o comună din Neamț (FOTO)

La data de 31 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Români, au acționat pe raza localității Români, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 22 sancțiuni contravenționale în valoare de 17.500 lei, dintre care 8 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 4 pentru nerespectarea dispozițiilor Legii 61 și 10 sancțiuni pentru nerespectări ale legislației rutiere.

Polițiștii au reținut 2 permise de conducere pentru nerespectarea normelor rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce.

4 certificate de înmatriculare au fost retrase pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale.

Totodată, polițiștii au întocmit acte de constatare, pentru nerespectarea de către un agent economic a regulilor sanitare stabilite prin noile modificări legislative, acestea fiind înaintate Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț, pentru a dispune măsurile legale ce se impun.