Petrecere încheiată cu 3 persoane înjunghiate de un minor

Un tânăr de 15 ani a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat 3 persoane la o petrecere de Sfântul Andrei.

Incidentul a avut loc pe 30 noiembrie, într-un apartament din municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit Adevărul.ro, în acel apartament se aflau mai multe persoane, iar după mai multe sticle de băuturi alcoolice, concubinul mamei minorului ar fi vrut să pună capăt petrecerii.

La un moment dat spiritele s-au încins, iar adolescentul a pus mâna pe cuțit, l-a înjunghiat pe bărbat după care a mai rănit alte două persoane care erau în locuinţă, provocându-le răni foarte grave în zona toracelui.

În urma atacului, victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Roman, fiind supuse unor intervenţii chirurgicale.

Au intervenit şi forţele de ordine, autorul a fost reţinut, iar pe 1 decembrie 2022 Tribunalul Neamţ a dispus arestarea pentru tentativă de omor, se pare două fapte.

„…admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ la data de 30.11.2022, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor S. C. P.. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat (…) pentru săvârșirea, în concurs formal și în stare de minoritate, a infracțiunilor de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.12.2022 şi până la data 30.12.2022, inclusiv.” – notează decizia Tribunalului Neamț

Decizia nu este definitivă şi a fost atacată de minor, urmând ca judecătorii de la Curtea de Apel Bacău să decidă în ceea ce priveşte arestarea.

PUBLICITATE