Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra-Neamț. A fost chemată Poliția

Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra-Neamț! Steliano Filip, alături de alți doi colegi, ar fi băut până la 5.00 dimineața, în camera de hotel în care au fost cazați – informează în exclusivitate prosport.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aflați la Piatra-Neamț, pentru meciul cu Aerostar Bacău, câțiva jucători de la dinamo, în frunte cu Steliano Filip, ar fi pus-o de o petrecere. Prosport anunță că clienții hotelului au fost deranjați de zgomotul făcut de dinamoviști și au chemat poliția. Abia după intervenția forțelor de ordine aceștia s-ar fi calmat.

Poliţiştii au avut intervenţie la hotel. Doar au deschis uşa şi s-a afişat Steliano Filip, care abia se ţinea pe picioare, dar mai erau doi jucători.  Agentul le-ar fi zis «Dacă nu vă liniştiţi, mă duc să-l trezesc pe antrenorul Miriuţă». După s-au calmat. Există fişă de intervenţie.

Clientul a sunat la recepţie întâi şi după a sunat la poliţie când a văzut că nu se liniştesc. Filip era ameţit, abia se ţinea pe picioare. Poliţia doar i-a liniştit. Nu s-a făcut proces verbal, s-a completat doar fişa de intervenţie, nu ştiu mai mult„, a spus o sursă pentru prosport.ro.

„Nici nu putem confirma, nici nu putem infirma”, au spus oameni din Poliția Municipiului Piatra-Neamț și managerul Central Plaza Hotel pentru sursa citată.

Mai multe puteți citi – AICI

 

PUBLICITATE