Petiție pentru finalizarea lucrărilor pe DN-15, tronsonul Bicaz – Poiana Largului

Mai mulți locuitori ai comunelor din zona lucrărilor de reabilitare a tronsonului Bicaz – Poiana Largului, de pe DN-15, sunt afectați de întreruperea lucrărilor, care inițial ar fi trebuit să fie finalizate în noiembrie 2019.

În acest sens a fost creată, ieri, o petiție pe site-ul petitieonline.com prin care se solicită autorităților (Guvern, Prefectură, Consiliul Județean) și firmelor executante ale lucrărilor să finalizeze în cât mai scurt timp proiectul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Solicitam autoritatilor statului roman: Guvernul Romaniei, CNADR, Institutia Prefectului Judetului Neamt, Consiliului Judetean Neamt si firmelor executante a lucrarilor de reabilitare a tronsonului Bicaz-Poiana Largului  de pe DN-15 sa finalizeze in cat mai scurt timp proiectul

Lucrarile ar fi trebuit fi finalizate in luna noiembrie 2019, conform contractului semnat. In acest moment se lucraza doar pe cateva puncte ale santierului.

Locuitorii comunei Hangu in special, dar si a celorlalte localitati din zona, turistii care tranziteaza zona, firmele locale nu mai suporta situatia existenta. Ne-am saturat sa ne reparam masinile din cauza drumului distrus, sa nu avem turisti in zona si sa stam in ambuieiajele create.

Dorim sa ni se transmita o data certa de finalizare a acestui proiect dar si a proiectului de asfaltare totala a tronsonului de drum.” – notează textul petiției

Petiția poate fi semnată AICI

PUBLICITATE