Peste 100 de infracțiuni și 646 de sancțiuni, de Paște, în Neamț

În perioada 14-17 aprilie, polițiștii au organizat acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice. Au fost constatate peste 100 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 81 de permise de conducere.

În perioada de referință, la nivelul județului Neamț nu au fost înregistrate evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au constatat, în cele trei zile, peste 70 de infracțiuni, fiind depistate în flagrant delict 6 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au intervenit la aproximativ 160 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, în urma cărora polițiștii au emis 4 ordine de protecție provizorii.

Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost aplicate 646 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 260.000 de lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți, zilnic și au acționat cu aparatele radar din dotare.

În urma acțiunilor din teren, au fost reținute 81 de permise de conducere dintre care 22 pentru depășirea limitei legale de viteză, 24 pentru consumul de alcool, 4 pentru consumul de substanțe interzise,  fiind retrase 17 certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

PUBLICITATE