Peste 100 de infracțiuni și 400 de amenzi, de Crăciun, la Neamț

În perioada 23-26 decembrie, polițiștii au desfășurat o serie de operațiuni pentru prevenirea infracțiunilor și menținerea ordinii publice, constatând 106 infracțiuni și aplicând peste 400 de sancțiuni contravenționale.

„În perioada 23 – 26 decembrie,  polițiștii au fost în teren pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu această ocazie, au fost constatate 106 infracțiuni, iar pentru neregulile în trafic, polițiștii au reținut 50 de permise de conducere.

Polițiștii au intervenit, în ultimele patru zile, la aproximativ 177 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 106 infracțiuni, dintre care 49 de infracțiuni contra persoanei, 22 infracțiuni contra patrimoniului, 12 distrugeri și 23 de alte infracțiuni, 7 persoane fiind surprinse în flagrant delict.” – a transmis Poliția Neamț

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 213.000 de lei.

„Pentru abaterile rutiere constate au fost reținute 50 de permise de conducere, 31 dintre acestea pentru depășirea regimului legal de viteză, fiind retrase 24 de certificate de înmatriculare.

În această perioadă au fost emise 3 ordine de protecție provizorii.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.” – au mai spus polițiștii

PUBLICITATE