Peste 100 de infracțiuni în weekend la Neamț

În perioada 12 – 15 august, polițiștii au organizat acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menținerea ordinii publice. Au fost constatate peste 100 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 84 de permise de conducere.

În perioada de referință, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au intervenit la aproximativ 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților, au fost constatate, în cele trei zile, aproximativ 100 de infracțiuni, fiind depistate în flagrant delict 6 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost aplicate aproximativ 700 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 386.115 de lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți, zilnic și au acționat cu aparatele radar din dotare, fiind constatate 17 infracțiuni la regimul rutier.

În urma acțiunilor din teren, au fost reținute 84 de permise de conducere și 20 certificate de înmatriculare.

În această perioadă polițiști din cadrul Biroului Judeţean de Poliție Transporturi împreună cu reprezentanți ai Oficiului de Căpitănie Bicaz au desfășurat activități de prevenire a faptelor antisociale, de menținerii unui climat de ordine și liniște publică în comuna Ceahlău, Portul Bicaz, zonele adiacente precum și la unitățile de cazare limitrofe.

Cu această ocazie, cei prezenți în zona manifestărilor publice au fost informații cu privire la riscurile la care se expun atunci când decid să înoate în apa lacului de acumulare Izvorul Muntelui Bicaz sau în zonele neamenajate.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

PUBLICITATE