Perechea Sabin-Dediu a strălucit la Mondiale. Performanță excepțională pentru dansatorii RAY’S Dance Piatra-Neamț

Doi tineri din Neamț, Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria, au obținut locul 8 din 67 de perechi la Campionatul Mondial WDSF Junior II Latin din Portugalia, iar în cadrul competiției WDSF OPEN STANDARD JUNIOR II au câștigat locul întâi și medalia de aur, demonstrând nu doar talentul lor remarcabil, ci și angajamentul lor dedicat față de dansul sportiv.

La Campionatul Mondial WDSF Junior II Latin din Vagos, Portugalia, ce a avut loc pe 28 octombrie, perechea de dansatori din Neamț, Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria, au reușit să obțină o performanță excepțională, clasându-se pe locul 8 dintr-un total de 67 de perechi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Această performanță este mai mult decât un simplu rezultat; este o manifestare a efortului lor, a devotamentului și a determinării de a ajunge în vârf. Cu mândrie și bucurie, sărbătorim această realizare remarcabilă, care reprezintă nu doar succesul lor personal, ci și dedicarea noastră față de dansul sportiv.” – ne-au transmis reprezentanții clubului RAY’S Dance Piatra-Neamț

În a doua zi a competiției, astăzi 29 octombrie, Alexandru și Alessandra au continuat să impresioneze publicul. După o zi plină de evenimente, cei doi au adunat ultimele rămășițe de energie și au concurat în cadrul competiției WDSF OPEN STANDARD JUNIOR II.

Primiți cu aplauzele întregii săli, Alexandru Marian Sabin și Alessandra Maria Dediu au urcat pe treapta cea mai înaltă a podiumului, adjudecându-și locul întâi și medalia de aur la această competiție.

„Acești tineri talentați nu sunt doar campioni pentru noi, ci și modele pentru generațiile viitoare de dansatori. Ne simțim privilegiați să avem astfel de ambasadori dedicați ai dansului sportiv în rândurile noastre și suntem recunoscători pentru tot efortul și sacrificiul pe care l-au depus.

Mulțumim Federației Române de Dans Sportiv (#FRDS), Agenției Naționale pentru Sport(ANS),tuturor celor implicați și întregii echipe de antrenori pentru susținerea neîncetată și îndrumarea oferite acestor dansatori extraordinari.

Mulțumim tuturor celor care au crezut in noi și ne-au susținut ! Cu această victorie, am demonstrat că visurile pot deveni realitate cu pasiune și perseverență.

Felicitări și să continuăm să dansăm spre noi culmi!” – au mai spus reprezentanții clubului pietrean

PUBLICITATE