Percheziții la locuința unui bărbat din Neamț, suspect de furt

Polițiștii nemțeni au soluționat cazul unui furt din locuința unui bărbat de 38 de ani din Văleni, recuperând bunurile sustrase în valoare de 3.000 lei. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore după o percheziție la domiciliul său.

„La data de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați cu privire la faptul că, din locuința unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din Văleni, ar fi fost sustrase mai multe bunuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în perioada 02-09 martie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin folosirea unei chei potrivite în curtea și locuința bărbatului de 38 de ani, de unde ar fi sustras două bormașini, o rolă de cablu, o geantă în care se aflau articole vestimentare, încălțăminte și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu total în suma de 3.000 lei.

La data de 17 martie a.c., polițiștii au procedat la punerea în aplicare a mandatului de percheziție emis de Judecătoria Roman, la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, fiind identificate bunurile care fac obiectul dosarului în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.” – a transmis Poliția Neamț

În consecință, față de suspect a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

PUBLICITATE