Percheziții la doi hoți din comuna Pângărați

La data de 9 martie, în urma activităților de cercetare efectuate într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au reținut persoanele bănuite de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, la data de 7 ianuarie, doi tineri de 21, respectiv 23 de ani, din Pângărați, ar fi pătruns în incinta unei pensiuni din Tarcău, de unde ar fi sustras mai multe echipamente și scule electrice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prin activitatea infracțională a fost creat un prejudiciu de aproximativ 8.000 de lei.

La data de 9 martie, în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară în localitatea Pângărați.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în mare parte de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

În activități, au fost angrenați polițiști din cadrul Poliției orașului Bicaz și Secției de Poliție Rurală Gârcina și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

PUBLICITATE