Percheziții în Neamț după furtul unui seif cu 40.000 de lei (Galerie FOTO)

Urmare a unei sesizări, din data de 29 aprilie, cu privire la furtul unui seif, dintr-o societate comercială, în care se aflau 40.000 de lei, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au efectuat, astăzi, 16 mai, 3 percheziții domiciliare, în județul Neamț. 

La percheziții, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și un autoturism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În baza mandatelor de aducere, 2 bărbați, de 26 și 30 de ani (din Roman și Gâdinți), au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru cercetări, iar, ulterior, au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar cei doi bărbați urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri procedurale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Bacău, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bacău, Poliției Municipiului Roman și Postului de Poliție Gâdinți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

PUBLICITATE