Percheziții în Neamț. Bărbat reținut după ce a furat bunuri de 125.000 lei dintr-o casă

Un bărbat a fost reținut după ce polițiștii au găsit în locuința lui, în urma unei percheziții, bunuri furate dintr-o casă din comuna Văleni. Bărbatul ar fi furat bani, bijuterii, un ceas, un telefon mobil, un saxofon și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de 125.000 lei.

„La data de 22 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 58 ani, din Văleni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în imobilul fiului ei și au sustras mai multe bunuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 19 septembrie, în jurul orei 22:30, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din localitatea Văleni, iar prin forțarea unei ferestre ar fi pătruns în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras o sumă de bani, mai multe bijuterii, un ceas, un telefon mobil, un saxofon și alte bunuri, cauzând un prejudiciu reclamat de 125.000 lei.

La data de 25 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman și cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Neamț au efectuat o percheziție domiciliară, la imobilul unui bărbat de 48 de ani, din localitatea Văleni, bănuit de comiterea faptei, fiind identificate mai multe dintre bunurile sustrase la data de 19 septembrie.” – a transmis Poliția Neamț

Aproximativ 70% din prejudiciul produs a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

PUBLICITATE