Percheziții în Neamț. Bărbat reținut după ce a furat 200 baloți de fân și o tonă de lucernă

La data de 23 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 22 spre 23 iunie, în perioada 22:00-24:00, persoane necunoscute au sustras un număr de 200 baloţi din fân, ce se aflau în extravilanul localității Ion Creangă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.

Totodată, la aceeași dată, persoane necunoscute au sustras cantitatea de 1.000 kg de lucernă, din extravilanul localității Mesteacăn, cauzând un prejudiciu de 800 lei.

Ieri, 28 iunie, polițiștii din cadrul Secții de Poliție Ion Creangă au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în Ion Creangă, la imobilele unui bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea faptei.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate de polițiști și restituite persoanelor vătămate.

Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

PUBLICITATE