Pentru a se evita un dezastru iminent, Leoreanu trebuie sa preia filiala PNL Neamț de îndată

Așa cum am mai scris de-a lungul timpului, filiala PNL Neamț a ajuns pe marginea prăpastiei, după ce a fost „magistral” cârmuită de Mugurel Coneliu Cozmanciuc, ieșeanul care astăzi este trimis în judecată de către DNA pentru o șpagă 500.000 de lei (vezi articol aici).

Epoca Cozmanciuc începe să se sfârșească, asta se vede cu ochiul liber, însă filiala județană este grav afectată atât de pierderea alegerilor locale și parlamentare, dar mai ales de eticheta de penal ce îi este pusă pe frunte „liderului suprem”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Asistăm la ultimile zbateri ale lui Mugurel Cozmanciuc pentru a da impresia celor din jur că stăpânește situația, însă în realitate lucrurile sunt deosebit de grave.

Sursele noastre spun că pe masa procurorilor mai sunt câteva dosare legate de trafic de influență și angajări fictive în care Mugurel Cozmanciuc ar fi implicat, unele din ele cu ramificații spre câțiva membri din conducerea PNL Neamț.

În toată această perioadă, primarii liberali din județ și organizațiile locale sunt cele care au de suferit, pentru că lui Cozmanciuc încep să i se închidă ușile la București, nimeni ne mai dorind să aibă de a face cu el.

Lui Cozmanciuc îi vor rămâne apropiați doar acele persoane care s-au făcut slugi în jurul lui, ori care au ”investit” în acesta și așteaptă (unii de ani buni) să prindă ceva, pe undeva.

Singura șansă pentru ca filiala PNL Neamț să nu facă implozie este ca deputatul Laurențiu Leoreanu să preia cât mai rapid organizația și să o repună pe linia de plutire.

Leoreanu are o favorabilitate foarte bună la centru, atât pe linie de partid cât și pe linie guvernamentală și a avut grijă ca de-a lungul timpului să stea deoparte de ”combinațiile putrede” pe care unii lideri de la Neamț le făceau în filiala locală.

În afara lui Leoreanu nu există o persoană care să aibă pretenția că își poate asuma preluarea organizației județene.

Eugen Țapu-Nazare este exclus din start, nefiind pe placul partidului de la centru și nici măcar a vreunui președinte de organizație locală din Neamț, iar Mara Calista încă este percepută în partid ca fiind ”deputatul adus de Cozmanciuc de la Teleorman”.

PUBLICITATE