Penibil maxim! Ce a putut să spună ministrul Turismului la Piatra-Neamț (22 septembrie)

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a fost prezent vineri, 22 septembrie, la Piatra-Neamț, la dezbaterea publică regională pe Legea Turismului. La eveniment a mai fost prezent alături de ministru și secretarul de stat din cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social, Vicențiu Știr. La dezbatere au fost invitați să participe reprezentanți din domeniul turismului din județul Neamț și din județele Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui.

Mircea Titus Dobre habar nu are ce prostii fac cei din PSD-ALDE la Neamț…

Desprins parcă dintr-un alt film, ministrul PSD, întrebat despre cum va sprijini Ministerul Turismului o investiție majoră pentru zonă noastră, pârtia de schi din Piatra-Neamț, acesta a declarat ca nu știe de ce nu funcționează și că:

Îl aștept pe domnul primar de la Piatra-Neamț să ne vină să ne spună exact, cum și în ce fel, de ce nu-i funcționează acel obiectiv”…„În statutul meu de ministru al Turismului am o putere…o putere…pe tot ce înseamnă din punct de vedere legal și administrativ și există variantă legală, îl pot ajuta”…„Dar eu cred că în momentul în care există deja ceva creat cred că trebuiesc luați…luate niște decizii puțin mai serioase. Eu nu cred că putem să avem o pârtie, adică mie nu-mi vine să cred, să avem o pârtie și să ne uităm la ea că nu funcționează. Cred că pot să spun, e penibil.”(sic!)

Dacă, alături de colegi precum Grapini sau Liviu Pop, intră în categoria de „olimpici” la pocit limba română, în ce privește politica și administrația locală, are o problemă gravă. Tocmai colegii săi de la PSD si ALDE, din Consiliul Local Piatra-Neamț, au votat împotriva demarării investiției pentru deschiderea pârtiei de schi, în ultima ședință.

De tot râsul a fost și episodul Mircea Titus Dobre – Ion Asaftei. Ministrul Turismului l-a certat, ca la școală, pe vicepreședintele C.J. Neamț, Ion Asaftei, pentru că i-a amintit de o zonă turistică importantă a județul nostru – Durău. (vezi video – AICI)

Să fii ministrul Turismului, să vii la Neamț și să spui că Ion Creangă are casa memorială în Botoșani…

Și dacă nimeni nu se aștepta ca ministrul Turismului să mai scoată vreo perlă, atunci când o femeie s-a prezentat ca fiind din județul Botoșani, Mircea Titus Dobre și-a amintit că un mare scriitor are o casă memorială acolo: „Aveți casa lui Ion Creangă pe acolo, nu?” (vezi video)

Mai mult, când a venit vorba de personalitățile născute în județul Botoșani, Dobre a avut o singură reacție: „Adică?”. Noroc că i-au amintit cei din sală de Mihai Eminescu, George Enescu și Ștefan Luchian. Și-i mai amintim și noi de Nicolae Iorga sau Grigore Antipa.

loading...

3 comments

  1. Doamne, parca suntem intr-un film cu prosti. De unde-i mai scot pe analfabetii astia? Si-au adus doar aplaudaci in sala si nu patroni de unitati turistice care sa-l intrebe despre problemele reale si grave cu care se confrunta. Probabil i-a suflat vreun lipitor de afise ceva despre partie. Dar sa fii atat de idiot sa nu stii despre Humulestiul lui Creanga si sa fii si ministrul turismului???!!! Puteau sa-i pregateasca un dosarel cu turismul din Neamt pipitele pe care le tine ini jurul lui. Pai Arsene vrea sa faca Tinutul lui Creanga…. doamne, ce idioti!!! Ca si celalalt de le mediul de afaceri, care se plangea ca nu a facut somnul de frumusete, Ilan, care dupa ce a distrusstart ul nation a declarat ca 100€ la noi valoreaza cat 200 € in alta parte. Si mai vrem sa se intample ceva bun in tara asta. Arsene ne face spital la Iasi. Doamne, ia-i de pe capul nostru.

  2. BUNA DIMINEATA!CA SA AI TURISM TREBUIE SA AI SOSELE SI CALE FERATA DE CALITATE SA POTI ATRAGE CLIENTI.ORI PIATRA NEAMT A RAMAS IN UMBRA DE 27 DE ANI INCOACE.PACAT DE PIETRENI!

  3. ion creanguta

    ca ministru roman, cat de incult trebuie sa fii sa nu stii unde e casa memoriala a lui Ion Creanga…? maxim de incult!

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*