Pe senatorul AUR Sorin Lavric l-a bușit râsul când a spus că AUR este partid pro-european

Ședința solemnă a Senatului și Camerei Deputaților dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, a avut și un moment amuzant, care a făcut sala să râdă copios, în momentul în care la microfon a luat cuvântul senatorul de Neamț – Sorin Lavric (AUR).

Acesta a spus că formațiunea sa este pro-europeană, afirmație care a provocat instantaneu hohote de râs în sală, moment în care chiar și pe senatorul Lavric l-a bușit râsul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Va descriu viziunea AUR privind locul Romaniei in UE. A devenit un laitmotiv sa se spuna despre noi ca sunt eurosceptici, antioccidentali, ca vrem iesirea din UE si ca am fi rusofili si putinisti. AUR este un partid proeuropean in mod raspicat”, a spus senatorul AUR, de la tribuna plenului reunit, moment în care parlamentarii prezenți au izbucnit în râs. Inclusiv Sorin Lavric a râs.

Un alt moment amuzant a fost atunci când a scăpat un ”Putin” în loc de ”puțin”, stârnind din nou râsete în sală, lucru de care s-a amuzat și senatorul nemțean.

Este un partid devotat valorilor europene, nici nu ne trece prin cap sa fim adeptii Roexit, pe care ni-l imputați atâta și cu atât mai ”Putin” … și nu putem fi putiniști de vreme ce suntem în NATO. Știm prea bine că de fiecare dată când am avut de a face cu rușii, lucrurile s-au sfârșit prost pentru noi. Suntem în tabăra NATO și suntem loiali partenerilor noștri (…).

Fără suveranitatea statelor și fără religia creștină, Europa se va duce de-a berbeleacul fara valori crestine si natiuni suverane. Cele 12 stele de pe steagul UE se refera la apostoli si la cununa Maicii Domnului, fondatorii UE au fost catolici si credeau ca religia va fi liantul UE”, a mai spus Sorin Lavric.

PUBLICITATE
SURSĂStiripesurse.ro