Pe parcursul iernii, drumul „Balaurului”, Piatra-Neamț – Dobreni, s-ar putea închide

Având în vedere evenimentul rutier produs la data de 15 ianuarie, pe breteaua care face legătura între strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Piatra-Neamț și DC 147 Dobreni (drumul „Balaurul”), (vezi articolul cu accidentul – AICI), precum și faptul că situația căii de acces nu este clarificată din punct de vedere juridic, polițiștii Biroului Rutier au cerut unităților administrativ-teritoriale să dispună măsuri urgente de închidere a circulației publice pe sectorul de drum pe care îl au în administrare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De asemenea, având în vedere caracteristicile drumului, pentru a se evita producerea de evenimente rutiere, polițiștii susțin că pe parcursul sezonului rece, această cale de acces să nu fie deschisă circulației publice.

În perioada următoare primăriile (Piatra-Neamț, Gârcina și Dobreni) vor analiza comunicarea Biroului Rutier și cel mai probabil vor decide să închidă drumul respectiv.

De reținut că acea zonă are categoria de drum comunal. Societatea Publiserv (Piatra-Neamț) deszăpezește până la limita cu Gârcina iar în mod legal nu pot intra și pe teritoriul altei localități.

PUBLICITATE