Paznic bătut de hoț într-un supermarket din Neamț

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

La data de 8 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către managerul unui departament de securitate, al unui supermarket din Roman, cu privire la faptul că un agent de securitate, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, un bărbat de 36 de ani, din județul Iași, ar fi încercat să părăsească incinta unui supermarket, cu o pungă de produse alimentare, pe care nu le-ar fi achitat, iar în momentul  în care ar fi fost interceptat de un agent de securitate, pentru a prezenta bonul fiscal, ar fi exercitat asupra acestuia acte de violență, pentru a-și asigura ieșirea din supermarket.

În urma colaborării polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman, cu cei din cadrul Secției de Poliție Miroslava, bărbatul a fost identificat în județul Iași și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

PUBLICITATE