Patru tineri răniți într-un accident la Târgu-Neamț

Un grav accident rutier s-a produs în localitatea Târgu-Neamț ieri, 10 martie, în urma căruia patru tineri au fost răniți. Evenimentul a fost cauzat de o neacordare de prioritate la plecarea de pe loc.

„La data de 10 martie, în jurul orei 22:50, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Târgu-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Vânători-Neamț, se afla într-un autoturism staționat pe bulevardul ștefan cel Mare, la plecarea de pe loc nu ar fi acordat prioritate de trecere unui vehicul, condus de un tânăr de 20 ani, din Petricani, intrând în coliziune cu acesta.” – a transmis Poliția Neamț

Impactul dintre cele două vehicule a rezultat în rănirea ambilor conducători auto, precum și a doi pasageri, în vârstă de 19 și, respectiv, 20 de ani, aflați în primul autoturism.

Polițiștii au stabilit că șoferii implicați nu au consumat alcool și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE