Patru șoferi, prinși drogați la volan pe străzile din Piatra-Neamț și Târgu-Neamț (VIDEO)

Ieri, 17 aprilie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat pentru reducerea riscului rutier și depistarea conducătorilor auto, care se află sub influența substanțelor psihoactive.

Acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 16:00-18:00, în Târgu-Neamț și în intervalul orar 19:00-21:00, în municipiul Piatra-Neamț.

Pe timpul desfășurării acțiunilor, polițiștii au verificat 80 de vehicule, fiind efectuate 13 testări cu aparatul Drugtest.

„Deși constant prezentăm riscurile la care se expun conducătorii auto, care nu respectă legislația rutieră și care decid să conducă un autoturism sub influența substanțelor psihoactive, rezultatele acestei acțiuni au dus la depistarea în flagrant a 4 conducători auto aflați sub influența substanțelor interzise.

Fie că vorbim despre Cannabis, Cocaină, Benzodiazepine sau Methamphetamine, detectate individual sau în combinație, în cazul celor 4 conducători auto, efectul consumului lor este același, crește riscul rutier și implicit reduce siguranța celorlalți participanți la trafic.

Acțiunile polițiștilor, pe acest sector de risc vor continua, dar ne dorim să ne bazăm și pe responsabilitatea conducătorilor auto.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE