Patru persoane reținute pentru lovire, lipsire de libertate și șantaj


Polițiștii din Roman au reținut pentru 24 de ore, patru persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și șantaj   

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma unei acţiuni a polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman organizată împreună cu polițiștii ieșeni, în ziua de 12.04.2016 doi bărbați de 29 și 40 de ani și o femeie de 23 de ani, au fost depistați pe raza localității de domiciliu, Grajduri, jud. Iași și au fost preluați pentru audieri, aceștia fiind bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni. Totodată un alt bărbat de 38 de ani, din Vaslui a fost depistat și preluat de polițiști pentru a fi audiat în aceeași cauză.

Aceștia sunt bănuiți că în data de 04.03.2016, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi săvârșit infracțiunile de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate față de o tânără de 21 de ani și o minoră și infracțiunea de șantaj față de o femeie de 34 de ani, din comuna Horia.

În data de 12.04.2016, persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, iar, ieri, instanța de judecată a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

PUBLICITATE