Patru persoane implicate într-un accident rutier la Dumbrava Roșie (FOTO)

Patru persoane au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc astăzi, 26 martie, în comuna Dumbrava Roșie.

„La ora 15:05 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Dumbrava Roșie. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane și o autoutilitară în care se aflau două persoane. Toate persoanele s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.” – a transmis ISU Neamț

În urma evenimentului, un bărbat de 63 de ani, care conducea autoturismul, a fost găsit conștient și cooperant, fiind preluat de echipajul SMURD TIM. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a spitalului din Piatra-Neamț pentru a primi îngrijiri medicale.

Echipele de pompieri ajunse la fața locului au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor. De asemenea, au intervenit pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma impactului, asigurând astfel condiții de siguranță pentru reluarea traficului rutier.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din județul Bacău, conducea o autoutilitară pe DN15, având direcția de deplasare Roznov spre Piatra-Neamț, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Dumbrava Roșie, ce nu ar fi acordat prioritate de trecere autoutilitarei.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 63 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – au transmis reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE