Patru persoane au fost rănite în accidentele de pe raza județului Neamț în acest weekend


În seara zilei de 19.03. 2016, ora 19.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că în afara localităţii Cordun a avut loc un accident, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 60 de ani, din Roman conducea un autoturism pe DJ 20C, ajunsă la intersecţia cu DN2-E85 nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe drumul prioritar și care era condus de către o femeie de 36 de ani, din Botești. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto de 36 de ani, care a fost transportată la Spitalul mun. Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză sunt continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot în seara zilei de 19.03.2016, polițiștii rutieri au intervenit în soluționarea unui accident rutier produs DN 15, în localitatea Roznov, soldat cu rănirea conducătorilor auto.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 34 de ani, din Roznov conducea un autoturism pe DN 15, având direcția de mers Bacău – Piatra Neamț, nu ar fi păstrat o distanța suficientă față de autoturismul care circula in fața sa, cu care a intrat în coliziune. Din impact a rezultat rănirea celor doi conducători auto, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că cel de-al doilea conducător auto, un tânăr de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările sunt continuate atât sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă cât și pentru conducerea unui vehicul fiind sub influența alcoolului.

În această dimineață, în jurul orei 06.00, pe DJ 159 C pe raza localităţii Rediu a mai avut loc un accident rutier în urma căruia un tânăr de 22 de ani, din Rediu s-a autoaccidentat.
Din primele cercetări se pare că în timp ce acesta conducea un autoturism pe DJ 159C, având direcția de mers direcţia Borleşti-Rediu, într-o curbă periculoasă la dreapta a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat într-un şanţ, autoaccidentându-se. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE