Patru percheziții în Neamț. Trei persoane reținute într-un dosar de furt

Patru percheziții desfășurate de polițiști în Neamț au dus la identificarea și reținerea a trei suspecți de furt, precum și la recuperarea unei părți din bunurile sustrase.

„La data de 27 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, au pus în executare 4 mandate de percheziții domiciliare pe raza municipiului Roman, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit că, în luna februarie a.c., persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din interiorul unui fost sediu comercial, de pe raza municipiului.

În urma perchezițiilor efectuate la 3 imobile din Roman au fost recuperate o parte din bunurile sustrase din fostul sediu al agentului economic dar și alte bunuri ce ar fi fost sustrase, din interiorul unui imobil, de pe raza municipiului Roman, în luna februarie a.c.” – a transmis Poliția Neamț

Trei bărbați din Roman, cu vârste de 27, 30, respectiv 36 de ani, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

Pe baza probelor adunate, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

PUBLICITATE