Patru clădiri din Neamț vor fi iluminate în roșu astăzi, 11 februarie

Patru clădiri din Neamț vor fi iluminate în roșu astăzi, 11 februarie, începând cu ora 18:00, cu ocazia Zilei Europene a Numărului de Urgență 112 și aniversării a 20 de ani de la operaționalizarea 112 în România.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), alături de instituții publice și companii private, continuă și în acest an tradiția de iluminare în roșu a unor clădiri emblematice din Capitală și din țară, cu ocazia Zilei Europene a Numărului de Urgență 112 și aniversării a 20 de ani de la operaționalizarea 112 în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Peste 90 de clădiri ale autorităților publice centrale și locale, inclusiv turnul de comunicații al STS, instituții de cultură și obiective turistice, sedii ale unor companii private vor fi iluminate pe 11 februarie 2024, începând cu ora 18:00, în culoarea roșie, reprezentativă pentru Serviciul de urgență 112.

La nivelul județului Neamț, vor fi iluminate în roșu:

  • Primăria Municipiului Piatra Neamț
  • Palatul Administrativ – Consiliul Județean Neamț și Instituția Prefectului Neamț
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Petrodava” al Județului Neamț
  • Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

„STS și partenerii care s-au alăturat acestui demers transmit, astfel, un mesaj de unitate și responsabilitate. Apelul la 112 doar în caz de urgență – asigură că resursele de intervenție sunt direcționate în cel mai scurt timp posibil către o urgență reală.” – este mesajul transmis de STS

PUBLICITATE