Patru bărbați din Neamț, ridicați de polițiști și duși la închisoare

Patru bărbați din Neamț au fost încarcerați în urma executării mandatelor de pedepse privative de libertate pentru diverse infracțiuni, incluzând cazuri de viol, fraude și conducere sub influența alcoolului. Acțiunile au fost coordonate de Poliția Neamț și au dus la încarcerarea lor la Penitenciarul Bacău.

Primul mandat a fost împotriva unui tânăr de 25 de ani din Vânători-Neamț, iar al doilea împotriva unui bărbat de 73 de ani din Gârcina, condamnat pentru viol.

Al treilea mandat a fost pentru un bărbat de 67 de ani din Piatra-Neamț, condamnat pentru complicitate la infracțiuni legate de produse accizabile.

Ultimul mandat a fost pentru un bărbat de 61 de ani din Cândești, condamnat pentru conducerea sub influența alcoolului.

Toți au fost conduși la Penitenciarul Bacău.

Mai jos, comunicatul Poliției Neamț:

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Vânători-Neamț.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 73 de ani, din Gârcina.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea de infracțiunii de viol.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Piatra-Neamț.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 10 luni, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Cândești.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 2 luni şi 6.000 lei amendă penală, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE