Particularitatile de constructie in cazul unui dulap metalic ignifug

dulap metalic

Un dulap metalic este o piesa de mobilier ideala pentru depozitarea documentelor si obiectelor de lucru din cadrul unei companii. Cu ajutorul acestuia, poti tine la distanta persoanele neautorizate de informatiile confidentiale si ai parte de mai multa ordine in fisiere. Astfel, procesul de contabilitate este imbunatatit si orice manager poate analiza nivelul de performanta intr-un mod mai clar. Un model ignifug este caracterizat de faptul ca are exteriorul construit special pentru a rezista la contactul direct cu focul. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cat de bine rezista un dulap ignifug in situatiile dificile?

Un dulap metalic din aceasta categorie a fost conceput in mod special pentru a oferi protectie totala in caz de incendiu. Asadar, rezistenta maxima la foc deschis ajunge pana la 6 ore si exista o balama-sarniera special intarita. Pe langa aceasta, placile izolatoare in usi au 25 mm grosime. Produsul este creat in conformitate cu standardul DIN4192 si beneficiezi de o garantie valabila 3 ani de zile din momentul achizitiei. 

Ce caracteristici prezinta un astfel de dulap?

In primul rand, dimensiunile unui asemenea model ajung la 1200x500x1950 mm. Prin urmare, exista suficient spatiu interior pentru facturi, rapoarte de lucru, contracte sau fisiere despre clienti. In plus, exista 4 rafturi reglabile pe inaltime in interior, care suporta o greutate de pana la 60 de kilograme. Din acelasi motiv, pot fi amplasate inclusiv obiecte voluminoase. 

Sistemul de inchidere este in 5 puncte, existand tije de blocare atasate pe usi. Livrarea acestui dulap metalic are loc in stare complet asamblata, ceea ce inseamna faptul ca nu mai este necesar sa angajezi alta persoana pentru montaj. 

Exteriorul este realizat din tabla de otel sudata de prima calitate si are grosimea de 40mm. Multumita constructiei, este posibila utilizarea in domeniile comerciale si industriale. Culoarea clasica a produsului este gri, dar se poate achizitiona si un dulap negru. Daca pui accent pe aspectul estetic, in mod sigur aceasta alternativa este ideala pentru a crea contrast cu restul incaperii.

dulap metalic

Cat costa produsul?

Pretul de achizitie pentru un dulap metalic de tipul F1200 este de 8 196,71 lei cu TVA inclus. In situatia in care nu dispui de toti banii necesari pentru investitie, ai posibilitatea de a efectua plata in 3 rate fara egale. Procesul are loc prin intermediul unui card de credit, emis de una dintre bancile acceptate in program. 

 

Se pot utiliza carduri STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. Sunt acceptate si carduri de credit BCR, BRD sau Alpha Bank. Persoanele eligibile pentru aprobare primesc un mesaj pe ecran direct in cosul de cumparaturi.

De ce sa achizitionezi un dulap metalic ignifug?

Desi traim intr-o era digitalizata, mediul online nu este intotdeauna unul sigur. Exista numeroase persoane rau intentionate, iar acestea incearca in permanenta sa obtina acces la date care nu le apartin. Acesta este si motivul pentru care inca sunt necesare copii fizice ale informatiilor. Alege un magazin de birotica si papetarie online ca Office Class pentru a dispune de dulapuri cu protectie ignifuga de calitate superioara!

Articol realizat de www.iagency.ro

PUBLICITATE