Pariezi des? S-ar putea să nu știi aceste lucruri

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dinafară, pariurile sportive par a fi la îndemâna oricărui iubitor de sport. Așa este, totul este destul de simplu, dacă ne referim la pariuri strict ca la niște jocuri de noroc. Pentru a limita ponderea hazardului în deciderea biletului, este necesar să duci activitatea la un alt nivel. 

În acest demers ești ajutat cu toate informațiile de care ai nevoie de angajații operatorului, care pot fi contactați prin metode diverse. De exemplu, secțiunea PublicWin contact include adresă de email și formular prin care să semnalezi nelămuririle avute, în cazul în care nu ai găsit răspuns în secțiunea rubrica întrebărilor frecvente (FAQ).

Așadar, poți alege să joci „la ciupeală” sau poți încerci să obții un venit constant, care vine la pachet cu distracție pe termen lung. Dacă pariezi des, îți recomandăm să optezi pentru a doua variantă, caz în care ar trebui să ții cont de următoarele aspecte.

Nu există meciuri sigure

Pariorii începători au impresia că „tot ce zboară se mănâncă”, dacă joacă Bayern Munchen cu o echipă din liga a 3-a din România, ar fi în stare să vândă tot ce dețin pentru a paria pe victoria nemților. Apoi, pot avea surpriza ca Bayern să folosească echipa U19 și să facă egal. De asemenea, microbiștii sunt convinși că în fotbal se fac multe blaturi, fiind tentați să plătească bani pentru „ponturi sigure sute la sută”, vândute pe internet de indivizi care susțin că au informații de la cei implicați. În primul rând, vânzătorii mint. Nu au nicio informație. În al doilea rând, presupunând prin absurd că ar avea, sunt numeroase exemple de aranjamente care nu au ieșit.

Este bine să ai cont la mai multe agenții

Este interzis să îți deschizi mai multe conturi la aceeași casă de pariuri online, însă nu te oprește nimeni să ai câte un cont la toate agențiile licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Din contră, este recomandat să fii înregistrat pe mai multe platforme, pentru că serviciile acestora sunt complementare: una transmite cele mai multe meciuri în video streaming live, una are cele mai mare cote, una are cele mai multe opțiuni de pariere pentru meciurile care te interesează etc. În plus, la fiecare casă de pariuri online poți beneficia de oferte promoționale care suplimentează distracția și venitul.

Pariurile live sunt cu dublu tăiș

În cazul în care pleci la drum cu un bankroll mai mic, probabil că știi că pariurile live reprezintă calea cea mai rapidă pentru creșterea lui. Pe un singur meci se pot pune zeci de pariuri, așadar bugetul poate fi rulat în ritm accelerat. Dacă ai un profit de 25% de fiecare dată când rulezi o dată suma depusă, atunci te poți declara mulțumi. Atenție, însă: pariurile plasate pe evenimente aflate în desfășurare sunt ca o sabie cu dublu tăiș, în sensul că te pot doborî la fel de repede cum te pot ridica. Dacă nu ești capabil să îți păstrezi luciditatea în condiții de presiune, mai bine le eviți.

Biletele cu multe selecții nu te ajută

De evitat sunt și pariurile cu multe selecții. Un ultim studiu releva faptul că peste 90% dintre pariorii români ies pe minus lună de lună, iar biletele de tip cearșaf sunt una dintre cauzele principale. Un parior care apelează la ele nu vor depăși niciodată de stadiul de amator. El este jucător „la ciupeală”. Gradul de risc crește exponențial cu fiecare meci pus pe bilet. Dacă o selecție de 1.30 are șanse mari să fie câștigătoare individual, un pariu care conține cinci selecții cu această cotă are probabilitate foarte mică de a fi „verde”. 

Nu e loc de sentimentalisme

Un parior de succes nu are sentimente, de aceea îți recomandăm să nu pariezi pe victoria echipei cu care ții doar pentru că îți dorești tu să câștige. Pe lângă faptul că ai o percepție subiectivă asupra realității, riști să suferi de două ori în caz de eșec: ai pierdut și banii, râd și prietenii de tine pentru că ți-au luat bătaie favoriții. Orice bilet trebuie judecat cu mintea, nu cu inima. În schimb, trebuie să ai mare grijă la meciurile care se joacă cu inima, adică la derby-uri. Determinarea compensează, de multe ori, lipsa de valoare în cazul fotbaliștilor.

PUBLICITATE