Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ caută specialist IT software

ANUNŢ
privind organizarea concursului privind ocuparea postului vacant de specialist IT software – personal auxiliar de specialitate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Parchetul  de pe lângă  Curtea de Apel Bacău organizează la sediul din mun. Bacău, str. Mihai Eminescu nr. 2, jud. Bacău, în perioada de 25 – 28.10.2021, concurs de ocupare a postului vacant de specialist IT software – personal auxiliar de specialitate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ – 1 post.

Detalii privind condiţiile de înscriere şi organizare a concursului, tematica şi bibliografia sunt afişate la sediul  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău din Bacău, str. Mihai Eminescu nr. 2, jud. Bacău, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ din Piatra Neamţ, str.  Mihai Eminescu nr. 28, jud. Neamţ, cât şi pe pagina de internet  http://pcabacau.mpublic.ro/, respectiv pe pagina de internet a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, la telefon 0234.515.280 interior 107.

PUBLICITATE