Panică într-un bloc din Piatra-Neamț după un incendiu la o garsonieră (FOTO)

Pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină în această seară pentru stingerea unui incendiu produs la o garsonieră de pe strada Nicolae Iorga din municipiul Piatra-Neamț.

Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 20:32, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o garsonieră din municipiul Piatra-Neamț (strada Nicolae Iorga).

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru stingere, o autospecială complexă de intervenție și o autospecială pentru descarcerare.

Incendiul se manifesta generalizat în interiorul unei garsoniere dintr-un bloc de locuințe cu patru nivele.

Până la sosirea forțelor de intervenție aproximativ 40 de persoane din bloc s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat încă 20 de persoane.

Nu au fost victime.

Militarii au localizat și lichidat incendiul și au evacuat fumul de pe casa scărilor, cu ajutorul motoventilatorului din dotarea autospecialei complexe de intervenție.

Au ars bunurile materiale din interiorul garsonierei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.

Proprietara garsonierei, în vârstă de 52 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ, refuzând transportul la spital.

PUBLICITATE