Pagube semnificative după un incendiu violent într-o gospodărie din Neamț (FOTO)

Un incendiu violent a izbucnit ieri într-o gospodărie din Humulești, afectând o locuință și o anexă, cu pagube extinse și la o casă învecinată. Cauza incendiului ar fi un scurtcircuit electric.

„În data de 07.04.2024, la ora 14:32, prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Humulești pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de intervenție cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent, cuprinzând acoperișurile unei locuințe și ale unei anexe gospodărești, cu riscul de a se propaga la construcțiile învecinate.

„S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: aproximativ 140 mp din acoperișul casei, 120 mp din acoperișul unei anexe gospodărești, tâmplăria din lemn, articole textile și s-au deteriorat aproximativ 100 mp din planșeul locuinței și alte materiale de uz casnic.” – au mai precizat pompierii nemțeni

Mai mult, incendiul a avut repercusiuni și asupra unei locuințe din vecinătate, unde acoperișul a fost deteriorat pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului, potrivit ISU Neamț, a fost scurtcircuitul electric.

PUBLICITATE