Pact pentru dezvoltare, pact pentru normalitate în județul Neamț


După 5 iunie, după ce ne veți acorda susținerea dumnevoastră pentru a fi aleși președinte al Consiliului Județean Neamț și primari ai orașelor Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț, ne angajăm să susținem proiectele primarilor tuturor  comunelor, pentru a transforma judeţul într-un centru regional de dezvoltare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

DSC_1367Prin prezentul Pact pentru Dezvoltare. Pact pentru Normalitate ca un angajament ferm și din punct de vedere politic, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean voi susține proiectele primarilor Dragoș Chitic, Laurențiu Leoreanu și Traian Humulescu, dar și pe cele ale tuturor primarilor din toate oraşele şi comunele judeţului, indiferent de culoarea politică.

Nu de multe ori, societatea civilă, cetățenii și alte voci autorizate le-au reproșat politicienilor că nu vin cu proiecte, cu viziune pe termen lung, de aceea vrem ca lucrurile să se schimbe. Să facem o altfel de politică, bazată de predicții, pe strategii pe termen lung, că doar așa putem construi.

Vrem să avem parte de predictibilitate politică, de politici publice care să vină în ajutorul cetățeanului, să asigure locuri de muncă și condiții adecvate, ca fiecare dintre noi să fim optimiști cu privire la viitorul nostru și al copiilor.

Prin prezentul acord de colaborare ne angajăm să colaborăm și să oferim o viziune pentru viitor, pe baza valorilor liberale, pentru o politică curată, bazată de proiecte și idei, care să genereze profit și oportunități pentru toți cetățenii județului Neamț.

Mugur COZMANCIUC – „Mă angajez să promovez o bună colaborare instituţională între toate primăriile din judeţ şi  Consiliul Judeţean”

Dragoş  CHITIC – „Mă angajez ca modelul de dezvoltare Piatra-Neamţ 2020 să fie aplicat ca parte integrată a proiectului Neamţ 2020 pentru o dezvoltare strategică, pe termen lung.”

Laurențiu LEOREANU- „Sunt convins că modelul de dezvoltare Roman 2020 va fi aplicat într-un context al întregului judeţ, într-un context regional, în colaborare cu Consiliul Judeţean”

Traian HUMULESCU – „Fiecare localitate nu trebuie privită separat, ci ca parte a unui întreg, aşa cum este proiectul Neamţ 2020. Mă angajez ca modelul de dezvoltare Târgu Neamţ 2020 să fie pus în practică.”

PNL Neamț

PUBLICITATE