Ovidiu Slătineanu, viitor candidat independent la primăria Piatra Neamț?

Ieri, Asociația Bârca Doamnei, a organizat o dezbatere publică cu tema „Poți rezolva problemele orașului?!”. Participanții la dezbatere au fost reprezentanți ai societății civile, ai mediului de afaceri, ai ONG-urilor dar și jurnaliști. Invitații care trebuiau să ofere răspunsurile au fost, se pare, cei opt candidație ai PNL, cei care și-au exprimat intenția de a se implica în calitate de viitori primari sau viitori consilieri la rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea pietreană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

12063424_540378336131198_3833709811142611848_nPrintre cei invitați, din partea ONG-urilor, în sală a fost prezent și Ovidiu Slătineanu. Acesta în urma dezbaterii a rămas dezamăgit de absența candidaților, ba mai mult de atât, asta l-a convins se pare, să își dorească să candideze la primăria Piatra Neamț, după cum a menționat acesta pe Facebook.

„deci am fost azi la o intrunire cu cei 8 viitori posibili candidati la primarie… a venit doar unul :))) f. tare .. s-au adunat o gramada de ONG-uri sa vb cu ei si ei nu au venit.. cica asa s-a primit ordin de sus .. sa votati cu PNL-isti ca au dat dovada de coloana vertebrala :)))))) vai de curu vostru de politicieni” 

Și astfel au început comentariile:

Roberto Bucur Hm! ……putem funcționa și fără primar, el fără noi, nu!

Irina Raica Fain exemplu, ce sa zic?! Sa facem si noi la fel in ziua votului sau…hmmm?

Slatineanu Ovidiu creca ei ar fi venit dar nu i-a lasat seful lor..ala mare ..din umbra.. locul de primar se mosteneste nu se castiga…

Ciprian Nemţeanul A ramas aceeasi lehamite fata de politicieni care devine de la zi la zi tot mai accentuata !

Dragos Mihaila Pune mana si candideaza

Slatineanu Ovidiu creca asta o sa ajung sa fac//dar daca chiar vreti sa candidez o sa va rog sa ma ajutati ca nu cred ca pot duce birocratia singur in spate .. de razboit cu ei ma ocup personal

Roberto Bucur Hai!

Dragos Mihaila Ma inscriu primu in echipa ta. Vb serios.

Slatineanu Ovidiu Dragos Mihaila fa o pagina Slati Primar sa incem cu inceputul. esti admis

Roberto Bucur Îți pui pe profilu fb, nickname „Primar”, apoi…noi dăm share profilului tău emoticon wink Forța e cu tine!!!

Roberto Bucur Îs sătul de toți cu partidele lor, e nevoie de un independent

Petrus Petronius Ar fi ideal dacă ai candida ca primar, Slatineanu Ovidiu . Cu siguranță tineretul te va susține, bine, cei care fac parte din diferite partide sunt exclusi. Important e că nu dânșii sunt majoritari, ci noi. O mare problema sunt pensionarii, dar dacă fiecare tânăr ar lua inițiativă si si-ar influența părinții, ori bunicii înspre bine, am putea izbuti cu toții. Parerea mea.

Cristian Sava Daca devine domnul Slatinenu primar, vin sa traiesc in orasul Piatra Neamt

Radu Si Roxana Ciao nu te cunosc dar sunt din piatra neamț și de ceva timp te urmăresc… Îmi place ce faci pentru a promova orașul nostru…dacă vreodată te gândești serios sa candidezi la primărie eu și prietenii mei te susținem

-sunt câteva din comentariile apărute pe pagina personală de Facebook. 

foto: Facebook

 

PUBLICITATE