Orgie soldată cu plângere penală. Organizatorul și-ar fi îmbolnăvit intenționat partenerii. Un pietrean, printre invitați

O orgie între mai mulți bărbați, printre care și un student din Piatra-Neamț, s-a lăsat cu plângere penală după ce s-a aflat că organizatorul ar avea SIDA.

Conform stiridecluj.ro, totul a avut loc în weekendul 16 – 18 decembrie, într-o cameră a unui hotel din Cluj, unde au fost invitați cel puțin 10 bărbați, doi din Bacău, unul din Piatra Neamț (un student la drept) și restul din Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Individul care are Sida se numește Mircea… Am fost cu el la Cluj, de la Bacău la Cluj. Ne-am cazat la Hotel Belvedere de vineri pana duminica… Aici s-au cumpărat droguri de către Mircea, o cantitate mare… Seara s-au adunat mai multe personae, vreo 10 în camera 409 și s-a făcut sex… s-au consumat droguri…”, a declarat Sorin, unul dintre participanți, pentru sursa citată.

Acesta a mai povestit că după petrecere, împreună cu Mircea, s-au deplasat spre casă, iar pe drumul dintre Piatra Neamț și Bacău, procurorii DIICOT au oprit mașina condusă de Mircea și au găsit droguri

„Cei care au făcut flagrant au spus că acesta are Sida. Mi-au spus ”Știi că are Sida?”. Atunci am făcut plângere penală împotriva lui. Dobitocul dracului!”, a mai relatat Sorin pentru ziarul clujean.

Sorin a apelat presa pentru a fi alertați și ceilalți participanți la petrecerea de la Cluj precizând, totodată, că nimeni nu a folosit prezervative.

Întreaga știre o puteți citi AICI

PUBLICITATE