Organizația de Femei Liberale reproșează limbajul președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene

Am luat act cu surprindere de declarațiile din ultimele zile ale președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene. Surprinzător nu e faptul că șeful social democraților nemțeni vede în votul prin corespondență un succes al PSD, politica lor fiind mereu bazată pe principiul „nu contează realitatea, contează ce spunem noi”, ci duritatea limbajului pe care acesta îl folosește în declarațiile publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Haită liberală”, „doar un partid care știe să latre”, sunt doar câteva dintre expresiile neortodoxe folosite de domnul Arsene în ultimele sale apariții publice. În consecință, noi, femeile liberale, considerăm necesar să tragem un semnal public de alarmă cu privire la modul în care președintele PSD Neamț înțelege să folosească astfel de declarații într-o competiție politică. Credem că un asemenea limbaj duce la compromiterea oricărui personaj public, dar, în același timp, nu știm dacă în cazul domnului Arsene mai e ceva de compromis.

E drept însă că politica declarațiilor de joasă speță nu e caracteristică doar PSD-ului nemțean. Ne amintim cum nu demult, „amicul” domnului Arsene, premierul trimis în judecată Victor Ponta, substituia lipsa argumentelor în competiția cu Opoziția prin expresii de genul „corul de șacali și hiene rârâite”. Faptul că mai marii săi folosesc același limbaj nu-l scuză pe domnul Arsene, dar demonstrează că jignirile și atacurile de joasă speță sunt o politică de partid când vine vorba de PSD.

Comunicat de presă – Organizația Femeilor Liberale Neamț

PUBLICITATE