Oprit pentru drifturi cu mașina, un tânăr a lovit și amenințat polițiștii.

În dimineața zilei de 24.10.2015, orele 05.30, un echipaj mixt de poliție format din lucrătorii Poliţiei Oraşului Roznov și agenți din cadrul Serviciului Poliţiei Locale Roznov, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un autoturism care era angrenat în manevre de viraje în loc (drifturi) în intersecţia DN15 cu DJ 156A, punând în pericol participanţii la trafic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

S-a intervenit imediat în stoparea acestei activități, conducătorul auto, un tânăr de 25 de ani, din Roznov, având un comportament recalcitrant și prezentând halenă alcoolică. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și fiind condus la Spitalul Județean Neamţ pentru recoltarea de probe biologice, a refuzat prelevarea de mostre, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În tot acest timp, conducătorul auto a avut un comportament violent, ultragiind prin lovire şi ameninţare cu moartea agenţii de poliţie. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul avea permisul de conducere anulat.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuz de recoltarea probe biologice și ultraj, persoana fiind reținută pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

PUBLICITATE