Omul de afaceri Cosmin Bălan, candidatul PNL Neamţ pentru funcţia de primar al comunei Alexandru cel Bun

Omul de afaceri Cosmin Bălan este candidatul PNL Neamţ pentru funcţia de primar al comunei Alexandru cel Bun.

În vârstă de 42 ani şi tată a 4 copii, Cosmin Bălan s-a născut, a crescut şi şi-a dezvoltat întreaga carieră în comuna Alexandru cel Bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acum vrea să întoarcă experienţa acumulată comunităţii din care face parte.

“Intru în această competiţie electorală pregătit şi determinat să câştig funcţia de primar al comunei Alexandru cel Bun. Sunt hotărât ca alături de echipa PNL să schimbăm în bine comuna noastră pentru că de ani de zile stă într-o umbră şi o stagnare nemeritate. Au fost rate multe proiecte, altele au fost implementate prost, în bătaie de joc şi în detrimentul locuitorilor. Este păcat pentru că localitatea Alexandru cel Bun are mai multe atuuri care nu au fost puse în valoare de actuala administraţie. Dar alături de George Lazăr ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ mă angajez ferm că, dacă voi fi ales primar, vom implementa în ritm accelerat proiectele de infrastructură turistică, economică, rutieră şi ecumenică de care are nevoie comuna”, a declarat Cosmin Bălan, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Alexandru cel Bun.

Preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr a subliniat că locuitorii din comuna Alexandru cel Bun au nevoie de un primar tânăr, cu viziune şi deshidere, aşa cum este Cosmin Bălan.

Asta cu atât mai mult cu cât între Cosmin Bălan (42 ani) şi actualul primar (72 ani) este o diferenţă majoră de vârstă şi de percepere a realităţilor de care are nevoie comunitatea.

“Îl cunosc pe Cosmin Bălan, este un politician tânăr care vine din mediul de afaceri unde a demonstrat că poate face performanţă. Sunt convins că locuitorii din Alexandru cel Bun îi vor acorda încredere iar el nu le va dezamăgi aşteptările pe care le au de ani de zile faţă de actuala administraţie. O spun cu toată responsabilitatea: este nevoie de o schimbare radicală a comunei Alexandru cel Bun, de investiţii sustenabile care să schimbe în bine viaţa locuitorilor iar localitatea trebuie să devină un pol de atracţie principal pe harta turistică a judeţului şi a regiunii. Într-un parteneriat corect şi durabil pe care noi, PNL Neamţ, îl vom realiza între Consiliul Judeţean Neamţ şi Primăria Alexandru cel Bun, vom face tot ce este necesar pentru a duce la îndeplinere aceste obiective”, a subliniat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr – candidatul PNL Neamţ pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

PUBLICITATE