O zi specială de conștientizare și bucurie: Pompierii și Asociația Luceafărul Neamț (FOTO)

Ziua Mondială a Persoanelor cu Sindrom Down a fost sărbătorită în Neamț printr-o colaborare emoționantă între pompieri și Asociația Luceafărul, accentuând bucuria pură și zâmbetele sincere ale tinerilor cu nevoi speciale.

„Astăzi, pompierii nemțeni au răspuns invitației Asociației de Sprijin a Persoanelor cu Nevoi Speciale – Luceafărul Neamț de a sărbători împreună o zi specială, Ziua Mondială a Persoanelor cu Sindrom Down.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am sărbătorit așa cum e frumos: cu tort, cu urări de bine dar și cu recomandări privind modul de comportare în cazul producerii unui incendiu, modul de apelare a serviciului 112 și câteva măsuri pentru acordarea primului ajutor

Și ca să răspundem la întrebarea postată ieri „Pe tine ce te face fericit?” pe noi pompierii, zâmbetul sincer și bucuria pură din ochii și sufletul acestor tineri minunați ne-a bucurat nespus și ne-a făcut mai fericiți.” – a transmis ISU Neamț

Ziua Mondială a Persoanelor cu Sindrom Down, sărbătorită anual pe 21 martie, este un prilej de a promova o mai bună înțelegere a diversității umane și a combate prejudecățile. Tema din acest an se concentrează pe eliminarea stereotipurilor care adesea împiedică persoanele cu sindrom Down să fie tratate echitabil și acceptate de societate.

Evenimentul de la Neamț evidențiază necesitatea de a privi dincolo de etichete și de a recunoaște abilitățile și contribuțiile fiecărui individ. Pompierii și Asociația Luceafărul Neamț, prin această inițiativă, au transmis un mesaj puternic despre importanța incluziunii sociale și a respectului pentru toate persoanele, indiferent de diferențele lor.

PUBLICITATE