O Tesla cu numere de Neamț a rămas cocoțată pe o linie de tramvai! – FOTO

O scenă neobișnuită a avut loc în dimineața zilei de 7 noiembrie în traficul bucureștean, când o mașină Tesla cu numere de Neamț a fost găsită cocoțată pe linia de tramvai de pe Strada Petricani, scrie mesajul.ro.

Un nemțean cu o Tesla și unul cu un Golf au decis să ignore regulile de circulație și pentru a evita ambuteiajele din traficul bucureștean, s-au aventurat pe linia de tramvai, lucru care s-a soldat cu blocarea mașinilor pe șine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

STB (Societatea de Transport București) a anunțat incidentul pe contul său de Twitter, menționând că liniile 16 și 36 erau blocate în zona stației Sos. Fabrica de Glucoză, pe sensul spre Piața Sfanta Vineri și spre Republica.

După aproximativ jumătate de oră, eforturile autorităților și ale șoferilor au dus la eliberarea liniilor de tramvai, iar circulația a revenit la normal pe Strada Petricani.

Incidentul a fost surprins de un martor care a postat o fotografie pe comunitatea „Ai parcat ca un bou București,” însoțită de comentarii pline de ironie.

Acesta a sugerat că șoferul Tesla a încercat să „fure curent de la tramvai.” De asemenea, șoferul Golfului nu a scăpat de comentariile amuzante, iar un alt martor a sugerat că acesta a „sărit de pe șine” după ce a strănutat.

”Săteanu’ intelectual care salvează el planeta… ce și-a zis Ghiță ciobanu’, dacă are mașină pe curent poate să meargă pe linia de tramvai.”

”..pe ala cu Tesla il inteleg, a zis ca are electrica si trebuie sa mearga si pe sine!! ( numai ca a uitat a ridice pantograful!)  ..dar nu il inteleg pe ala cu Golf-ul sau ce-o fi aia..”

PUBLICITATE