O tânără șoferiță a vrut să-și pună capăt zilelor. Beată la volan, a făcut accident (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 10.30, polițiștii și pompierii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Castanelor, în localitatea Târgu-Neamț (varianta spre Timișești).

Din cercetări preliminare efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o tânără de 28 de ani, din Târgu-Neamț conducea un autoturism, din direcția Târgu-Neamț spre Timișești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, după care și-ar fi continuat deplasarea, pe o distanță de aproximativ 500 de metri, acroșând un branșament de gaz și intrând în coliziune cu un post de transformare electric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit unor surse, se pare că tânăra ar fi încercat să-și pună capăt zilelor și se afla sub influența alcoolului.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că în urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a rămas încarcerată.

Imediat pompierii au acționat, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialelor, pentru scoaterea victimei din autoturism.

Aceasta a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Târgu-Neamț.

„Șoferița a fost testată pasiv cu aparatul etilotest (testare pasivă: în momentul în care o persoană nu poate sufla până la capăt în aparatul etilotest, astfel încât să fie afișată o valoare, aparatul indică prezența alcoolului, dar fără valoare), rezultatul fiind pozitiv, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE